Antikna bakrena ritualna zdjelica – Moon Rituals

10,80  (81,37 kn)

Samo 2 komad(a) na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: CIC-07 Kategorije: , Oznake , , , ,

Opis

Bakrena ritualna zdjelica: ljepota i duhovnost u jednom

Bakrena ritualna zdjelica je savršen spoj elegancije i duhovnosti. Njezina ljepota i funkcionalnost čine je neizostavnim elementom svake duhovne prakse.

Ljepota i dubina

Njezina duboka bakrena boja nije samo estetski privlačna; ona također ima duboko simboličko značenje. Bakar se tradicionalno smatra metalom koji privlači toplinu i energiju, a njegova prisutnost u vašem svetom prostoru može stvoriti osjećaj dubokog povezivanja s božanskim i unutarnjim mirom.

Funkcionalnost

Osim što su estetski očaravajuće, ove bakrene ritualne zdjelice su i praktične. Savršene su za držanje različitih predmeta koji su važni za vaše rituale i meditacije. U njima možete držati kadulju, cvijeće, kamenje, kristale, svijeće i druge predmete koji vam pomažu u vašoj duhovnoj praksi.

Naručite svoje bakrene ritualne zdjelice

Naručite svoje bakrene ritualne zdjelice te neka njihova prisutnost u vašem svetom prostoru obogati vaše rituale, obrede i meditacije te stvori toplu i ugodnu atmosferu koja potiče duhovni rast i unutarnji mir.

OPREZ

Zdjelice se mogu jako zagrijati kada se u njima pali kadulja ili druge zapaljive tvari. Uvijek koristite površinu otpornu na toplinu i rukujte s pažnjom.

Dimenzije

Bakrene ritualne zdjelice imaju dimenzije 8×4 cm.

Dodatne informacije

Bakrene ritualne zdjelice su ručno izrađene od visokokvalitetnog bakra. Imaju glatku površinu koja je jednostavna za čišćenje.

Način korištenja

Bakrene ritualne zdjelice možete koristiti na različite načine. Možete ih koristiti za držanje predmeta koji su važni za vaše rituale i meditacije. Možete ih koristiti i za paljenje kadulje ili drugih zapaljivih tvari.

Prednosti

Bakrene ritualne zdjelice imaju brojne prednosti. One su:

  • Estetski privlačne
  • Duhovno značajne
  • Praktične
  • Ručno izrađene
  • Lako se čiste 

Dodatne informacije

Dimenzije 8 × 8 × 4 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Antikna bakrena ritualna zdjelica – Moon Rituals”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…