Yoni jaje tamno zeleni Žad – Nefrit

65,00  (489,74 kn) 69,00  (519,88 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , , , , , ,

Opis

Yoni jaje zeleni žad: Vitalnost i obilje

Yoni jaje zelenog žad je moćan alat koji može pomoći ženama da se povežu sa svojom unutarnjom vitalnošću i obiljem. Žad, kamen koji se poštuje zbog svoje ljepote i ljekovitih svojstava, je tradicionalno korišteno jaje. U drevnoj Kini su ga carice i konkubine koristile kako bi ojačale i tonizirale mišiće dna zdjelice te kako bi održale zdravlje reproduktivnog sustava. Yoni jaje od zelenog žada usmjerava jedinstvenu energiju žada za promicanje općeg blagostanja i poboljšanje ženskog zdravlja.

Yoni jaja od zelenog žada mogu pomoći u sljedećem:

  • Promicanje emocionalne ravnoteže i uzemljenosti: Umirujuća i skladna energija žada može pomoći ženama da se usredotoče na sadašnjost, potičući osjećaj emocionalne stabilnosti i unutarnjeg mira.
  • Poboljšanje reproduktivnog zdravlja: Žad se tradicionalno povezuje sa ženskim reproduktivnim zdravljem. Yoni jaja od zelenog žada mogu pomoći u jačanju mišića dna zdjelice, poboljšanju cirkulacije u reproduktivnim organima i regulaciji menstrualnih ciklusa.
  • Pojačavanje vitalnosti i obilja: Živahna zelena boja žada simbolizira vitalnost, rast i prosperitet. Yoni jaja od zelenog žada mogu pomoći ženama da dopru do svoje unutarnje snage i otpornosti, privlačeći pozitivnu energiju i obilje u svoje živote.
  • Negiranje samoljublja i samopouzdanja: Nježna i ohrabrujuća energija žada može pomoći ženama da razviju samoljublje, prihvaćanje i samopouzdanje. Praktike s Yoni jajetom od žada mogu potaknuti duboko poštovanje prema vlastitom tijelu i ženstvenosti.

Kako djeluje zeleni žad?

Vjeruje se da žad emitira suptilnu energiju koja rezonira s ljudskim tijelom, harmonizirajući njegove prirodne frekvencije. Ova se energija kaže da promiče ozdravljenje, ravnotežu i opće blagostanje. Yoni jaje od žada, postavljeno u izravan kontakt s osjetljivim tkivima vagine, pojačava blagotvorne učinke žada, potičući fizičku, emocionalnu i duhovnu usklađenost.

Yoni jaje zeleni žad je moćan alat koji može pomoći ženama na mnogo razina. Bilo da tražite emocionalnu ravnotežu, poboljšano reproduktivno zdravlje ili dublju povezanost sa svojom unutarnjom vitalnošću i obiljem, Yoni jaje od zelenog žada može biti vrijedan dodatak putu ženskog zdravlja.

Napomene:

  • Naša yoni jaja od zelenog žada su tamno zelena skoro crna.
  • Fotografije su simbolične jer svaki proizvod varira bojom i oblikom.

Dodatne informacije

S rupom ili bez

Bez rupe, S rupom

Veličina

Large (38*50 mm), Medium ( 30*40 mm), Small (25*35 mm)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Yoni jaje tamno zeleni Žad – Nefrit”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)