Stalak za mirisne štapiće – bijeli disk

3,00  (22,60 kn)

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: WWIH-02/6 Kategorije: , Oznake , , , , , ,

Opis

Stalak za mirisne štapiće – bijeli disk: mirisni ukras s pričom

Ovaj stalak za mirisne štapiće je savršen dodatak bilo kojem domu. On će uljepšati vaš prostor i ispuniti ga ugodnim mirisima.

Ljepota i funkcionalnost

Stalak za mirisne štapiće – bijeli disk je elegantan i funkcionalan dodatak svakom domu. Njegova jednostavna, ali efektna forma će se uklopiti u bilo koji interijer, a njegova funkcionalnost će vam omogućiti da uživate u ugodnim mirisima mirisanih štapića.

Stalak je izrađen od visokokvalitetnog drveta koje je izdržljivo i lako se održava. Donji dio stalka je izrađen od drvenog diska koji je blago nagnut prema gore, što omogućuje da se dim od štapića ravnomjerno širi po prostoriji. Gornji dio stalka je izrađen od drvene ploče koja ima malu rupu u sredini. U tu rupu se postavlja mirisni štapić, koji se zatim zapali.

Povijest i tradicija

Ovi stalci za mirisne štapiće dolaze iz predjela Indije koje ima bogatu obrtničku povijest proizvodnje prekrasne drvene robe. Stalci su ručno izrađeni od strane lokalnih umjetnika koji prenose svoje vještine s koljena na koljeno. Svaki stalak je jedinstven i ima svoju posebnu priču.

Zbog značajnih infrastrukturnih problema u tom području, zalihe ovih stalaka su neredovite. To ih čini još posebnijim i vrijednijim.

Rijedak i vrijedan dodatak vašem domu

Ovaj stalak za mirisne štapiće je rijedak i vrijedan dodatak vašem domu. On će uljepšati vaš prostor i ispuniti ga ugodnim mirisima. Naručite svoj stalak danas i uživajte u njegovoj ljepoti i tradiciji.

Cijena je za jedan komad.

 

Dodatne informacije

Težina 0,039 kg
Dimenzije 9 × 9 × 1 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stalak za mirisne štapiće – bijeli disk”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…