Yoni wand Rozenkvarc

(1 recenzija korisnika)

115,00  (866,47 kn)

Stvaralačka moć i ljubav prema samoj sebi.

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: YWR Kategorija: Oznake , , , ,

Opis

Yoni wand rozenkvarc: Ljubav i ljepota

Yoni wand rozenkvarc je moćan alat koji može pomoći ženama da se povežu sa svojom unutarnjom ljubavlju i ljepotom. Rozenkvarc je kamen ljubavi, suosjećanja i ljepote koji se stoljećima koristi za poticanje ravnoteže, strpljenja i jasnoće. Yoni wand rozenkvarc usmjerava jedinstvenu energiju rozenkvarca za promicanje općeg blagostanja i poboljšanje ženskog zdravlja.

Prednosti korištenja yoni wanda:

  • Poboljšava cirkulaciju i protok energije
  • Smanjuje stres i napetost
  • Poboljšava seksualno zdravlje
  • Stimulira proizvodnju endorfina
  • Potiče opuštanje i spokoj

Yoni wandovi od rozenkvarca mogu pomoći u sljedećem:

  • Poticanje emocionalne ravnoteže i smirenosti: Umirujuća i opuštajuća energija rozenkvarca može pomoći ženama da se usredotoče na sadašnjost, potičući osjećaj emocionalne stabilnosti i unutarnjeg mira.
  • Poboljšanje reproduktivnog zdravlja: Rozenkvarc se tradicionalno povezuje sa ženskim reproduktivnim zdravljem. Yoni wandovi od rozenkvarca mogu pomoći u jačanju mišića dna zdjelice, poboljšanju cirkulacije u reproduktivnim organima i regulaciji menstrualnih ciklusa.
  • Poticanje ljubavi i suosjećanja: Rozenkvarc je kamen ljubavi, suosjećanja i ljepote. Yoni wandovi od rozenkvarca mogu pomoći ženama da se povežu sa svojom unutarnjom ljubavlju i suosjećanjem, te da izgrade dublje odnose s drugima.
  • Poticanje ljepote: Rozenkvarc je kamen ljepote. Yoni wandovi od rozenkvarca mogu pomoći ženama da se osjećaju lijepo i samopouzdano, te da poboljšaju svoje samopoštovanje.

Kako djeluje rozenkvarc?

Vjeruje se da rozenkvarc emitira suptilnu energiju koja rezonira s ljudskim tijelom, harmonizirajući njegove prirodne frekvencije. Ova se energija kaže da promiče ozdravljenje, ravnotežu i opće blagostanje. Yoni wand rozenkvarc, postavljen u izravan kontakt s osjetljivim tkivima vagine, pojačava blagotvorne učinke rozenkvarca, potičući fizičku, emocionalnu i duhovnu usklađenost.

De-armoring tehnika

Kako koristiti wand u de-armoring tehnici te se osloboditi emocionalnih i energetskih blokada možete saznati u našoj radionici Yoni de-armoring tehnika.

Yoni wand rozenkvarc je moćan alat koji može pomoći ženama na mnogo razina. Bilo da tražite emocionalnu ravnotežu, poboljšano reproduktivno zdravlje ili dublju povezanost sa svojom unutarnjom ljubavlju i ljepotom, Yoni wand rozenkvarc može biti vrijedan dodatak putu ženskog zdravlja.

Smatra se ‘mekšim’ mineralom i to može uzrokovati mikropukotine koje su relativno bezopasne, ali mogu biti primjetne, pa ako vas te mikropukotine zabrinjavaju radije odaberite odaberite drugu vrstu kristala.

Fotografije su simbolične jer svaki proizvod varira bojom i oblikom.

Dodatne informacije

Dimenzije 16,51 × 2,54 × 2,54 cm

1 recenzija za Yoni wand Rozenkvarc

  1. Divan wand💫

    Ovaj wand je čudesan.❤️ svakom primjenom osjećam dublje povezivanje sa samom sobom ❤️

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…