Privjesak iscjeljujuće ruke – ametist

18,50  (139,39 kn)

Samo 2 komad(a) na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: GPJ-13 Kategorija: Oznake , , , , , , , , ,

Opis

Privjesak iscjeljujuće ruke – ametist je savršen način da privučete pozitivnu energiju, iscijelite svoje tijelo i duh te zaštitite sebe od negativnih sila.

Ametist je kamen duhovnosti, zaštite i ravnoteže. Pripisuje mu se niz blagotvorno djelovanja, uključujući:

  • Smanjenje stresa i tjeskobe: Ametist je poznat po svojim umirujućim i opuštajućim svojstvima. Može pomoći u smanjenju stresa, anksioznosti i depresije.
  • Poboljšanje sna i meditacije: Ametist može pomoći u poboljšanju sna i meditacije. Može pomoći u stvaranju osjećaja mira i smirenosti.
  • Stimuliranje mentalne jasnoće i kreativnosti: Ametist može pomoći u poboljšanju mentalne jasnoće i kreativnosti. Može biti koristan za studente, umjetnike i sve one koji traže mentalnu jasnoću.
  • Povećanje intuicije i duhovnosti: Ametist je snažan kamen koji može pomoći u povećanju intuicije i duhovnosti. Može pomoći u povezivanju s unutarnjom mudrošću i intuicijom.
  • Štit od negativnih energija: Ametist je moćan kamen zaštite. Može pomoći u zaštiti od negativnih energija, kao što su ljutnja, strah i ljubomora.

Privjesak iscjeljujuće ruke – ametist je moćan talisman koji može pomoći u:

  • Smirivanju uma i tijela: Ametist može pomoći u smirivanju uma i tijela. Može pomoći u stvaranju osjećaja mira i opuštenosti.
  • Povećanju intuicije i duhovnog svijesti: Ametist može pomoći u povećanju intuicije i duhovnog svijesti. Može pomoći u povezivanju s unutarnjom mudrošću i intuicijom.
  • Zaštiti od negativnih energija: Ametist može pomoći u zaštiti od negativnih energija. Može pomoći u stvaranju osjećaja sigurnosti i zaštite.

Ovaj privjesak je izrađen od ručno obrađenog ametista. Privjesak dolazi s posrebrenim lančićem.

Privjesak je izrađen od visokokvalitetnog ametista. Kristal je ručno obrađen kako bi se stvorila jedinstvena i privlačna forma. Privjesak se nosi na posrebrenom lančiću, koji mu daje dodatnu eleganciju.

Svaki privjesak je jedinstven i poseban. Veličine i oblici kristala mogu se malo razlikovati, što čini svaki privjesak jedinstvenim.

Ovaj privjesak je lijep i elegantan, a također ima i brojne blagodati. Savršen je poklon za bilo koju priliku, a zasigurno će razveseliti bilo koju osobu koja ga primi.

Naručite svoj danas i počnite uživati u njegovim blagodatima!

 

Dodatne informacije

Težina 0,02 kg
Dimenzije 1 × 1 × 3,5 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Privjesak iscjeljujuće ruke – ametist”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…