Svijećnjak od sive himalajske soli

6,25  (47,09 kn)

Na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: QSalt-08G Kategorije: , Oznake , , , , , ,

Opis

Svijećnjak od sive himalajske soli: jedinstvena dekoracija i prirodni pročišćivač zraka

Ovaj predivan prirodni svijećnjak je više od jednostavnog ukrasa. To je i prirodni pročišćivač zraka koji može pomoći u poboljšanju kvalitete zraka u vašem domu.

Kako djeluje?

Kada se svijeća zapali, toplina iz nje zagrijava sol, koja zauzvrat otpušta negativne ione. Negativni ioni imaju sposobnost vezanja na pozitivne ione, poput bakterija, virusa i prašine. To pomaže u uklanjanju ovih zagađivača iz zraka.

Prednosti

Svijećnjak od sive himalajske soli ima sljedeće prednosti:

  • Poboljšava kvalitetu zraka. Kada se svijeća zapali, toplina iz nje zagrijava sol, koja zauzvrat otpušta negativne ione. Negativni ioni imaju sposobnost vezanja na pozitivne ione, poput bakterija, virusa i prašine. To pomaže u pročišćavanju zraka i poboljšanju kvalitete života.
  • Ublažava simptome astme i alergija. Negativni ioni iz svijećnjaka od sive himalajske soli mogu pomoći u smanjenju upale i iritacije dišnih puteva. To može biti od pomoći osobama s astmom i alergijama.
  • Potiče opuštanje i smanjuje stres. Negativni ioni imaju sposobnost poboljšanja raspoloženja i ublažavanja stresa. To može biti korisno za ljude koji se osjećaju anksiozno ili pod stresom.
  • Poboljšava raspoloženje. Negativni ioni mogu pomoći u povećanju proizvodnje serotonina, hormona sreće. To može dovesti do poboljšanja raspoloženja i osjećaja dobrobiti.
  • Ima antibakterijska i antiseptička svojstva. Negativni ioni iz svijećnjaka od sive himalajske soli mogu pomoći u ubijanju bakterija i virusa. To može pomoći u zaštiti od bolesti.
  • Povećava vitalnost. Negativni ioni iz svijećnjaka od sive himalajske soli mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije i povećanju energije.

Kako koristiti?

Jednostavan je za korištenje. Jednostavno stavite svijeću u udubljenje u svijećnjaku i zapalite je. Svijećnjak možete postaviti bilo gdje u svom domu, ali je najbolje ga postaviti u blizini mjesta gdje provodite puno vremena, poput spavaće sobe ili radnog mjesta.

Dimenzije i značajke

Svijećnjak je izrađen od 100% prirodnog materijala, najčišće soli na svijetu. Ima dimenzije 7×8 cm i težinu od oko 600 do 800 grama.

Svijećnjak od sive himalajske soli je jedinstvena i elegantna dekoracija koja ima i brojne zdravstvene prednosti. Ako tražite način da poboljšate kvalitetu zraka u svom domu, svijećnjak od sive himalajske soli je odličan izbor.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Svijećnjak od sive himalajske soli”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…