Infuzor za čaj Rozenkvarc

7,00  (52,74 kn)

Na zalihi

Opis

Infuzor za čaj rozenkvarc: ritual ljubavi i opuštanja

Ovaj jedinstveni infuzor za čaj rozenkvarc je savršen način da pretvorite svako ispijanje čaja u opuštajuću i čarobnu ceremoniju.

Elegantan i funkcionalan

Ružičasti kvarc je prirodni kamen koji se od davnina smatra simbolom ljubavi, pomirenja i nježnosti. Ovaj infuzor je izrađen od visokokvalitetnog ružičasto kvarca, a njegov elegantan dizajn će se savršeno uklopiti u svaki dom.

Ljubav, pomirenje i nježnost

Kroz ispijanje čaja pripremljenog s ovim infuzorom, možete integrirati pozitivne energije ružičastog kvarca u svoj svakodnevni život. Ružičasti kvarc potiče ljubav prema sebi i drugima, potiče pomirenje i harmoniju u odnosima, te unosi nježnost i suosjećanje u vašu svakodnevicu.

Posebna prilika za opuštanje i unutarnje osnaživanje

Svaki put kad koristite ovaj čajni infuzor, stvarate priliku za unutarnje osnaživanje i povećanu svijest o ljubavi i ljubaznosti prema sebi. To je prilika da svakodnevno napravite poseban trenutak za sebe, ispunjen dobrotom i pozitivnom energijom.

Poklon koji će oduševiti

Ovaj predivan infuzor je savršen poklon za svaku osobu koja cijeni ljubav, opuštanje i ljepotu.

Rozenkvarc: Kamen ljubavi i nježnosti

Rozenkvarc je nježan i romantičan kristal koji se od davnina smatra simbolom ljubavi, nježnosti i suosjećanja. Njegova ružičasta boja, koja podsjeća na srce, budi toplinu i bliskost.

Simbolika i značenje:

  • Ljubav i romantika: Rozenkvarc je poznat kao kamen koji privlači ljubav u život. Pomaže u otvaranju srca za bezuvjetnu ljubav, jačanju postojećih veza i pronalaženju romantičnog partnera.
  • Nježnost i suosjećanje: Ovaj kristal potiče nježnost, brižnost i empatiju prema sebi i drugima. Pomaže u ublažavanju emocionalnih tegoba i stresnih situacija.
  • Oprost i pomirenje: Rozenkvarc se koristi za oslobađanje od negativnih emocija poput ljutnje, mržnje i ogorčenja. Pomaže u oprostu sebi i drugima te u pronalaženju mira i pomirenja.
  • Samopoštovanje i samoljubav: Kristal potiče samopouzdanje, prihvaćanje sebe i jačanje osjećaja vlastite vrijednosti. Pomaže u prepuštanju i oslobađanju od unutarnjih kritika.
  • Kreativnost i inspiracija: Rozenkvarc se povezuje s kreativnom energijom i maštom. Pomaže u otvaranju srca za nove ideje i inspiraciju.

Ljekovita svojstva:

Rozenkvarc se koristi u alternativnoj medicini za ublažavanje različitih fizičkih i mentalnih tegoba, kao što su:

  • Problemi sa srcem i krvotokom
  • Nesanica i poremećaji spavanja
  • Anksioznost i depresija
  • Napetost i stres
  • Kožne bolesti

Naručite svoj čajni infuzor od ružičasto kvarca već danas i doživite čarobnu moć ljubavi i pomirenja!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Infuzor za čaj Rozenkvarc”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…